Murinjo: Izdao nas je neprofesionalac 1foto EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Fudbaleri Rome gostovali su ekipi Sasuola u utakmici 14. kola italijanske Serije A i meč je završen 1:1.

Ekipa Žoze Murinja povela je u 80. minutu golom Temija Ejbrahama, a konačnih 1:1 postavio je Andrea Pinamonti pet minuta kasnije. Portugalac na klupi Rome bio je besan posle utakmice zbog zalaganja jednog svog igrača.

„Rekao sam mu da u januaru pronađe novi klub. Žao mi je što je trud ekipe pao u vodu zbog stava jednog neprofesionalca. Nisam ovako govorio o Ibanjezu posle Lacija jer su greške sastavni deo igre, a njegov stav nikad nije bio problematičan“, rekao je Murinjo pa nastavio:

„Imati neprofesionalan stav, to nije pošteno prema saigračima i to me razočaralo. Imao sam 16 igrača na terenu u utakmici protiv Sasuola i svideo mi se stav njih 15. Ovom preostalom sam poručio da ga više ne želim da ga vidim. Neka pronađe sebi novi klub.“

Murinjo nije želeo da otkrije i ime igrača koji ga je razočarao, ali Korijere delo Sport piše da je u pitanju Rik Karsdorp. Danac je u igru ušao u 65. minuti umesto Zekija Čelika. Izgubio je nekoliko lopti, bio neprecizan kod centaršuteva i loše odigrao odbranu kod gola za izjednačenje, piše Sport Klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari