Muzej posvećen Novaku Đokoviću u Beogradu na vodi? Još jedna turistička atrakcija

Ostavite komentar


  1. Novače, ako na ovo pristaneš zauvek ćeš biti upamćen, ne kao najbolji svetski teniser svih vremena, nego kao Vučićev pristalica i turistička atrakcija za posetioce Beograda na vodi iz okoline Beograda, unutrašnjosti Srbije i srpskog sveta. Kao usputna destinacija nakon obilaska i razgledanja obližnjeg tržnog centra i kulčine Beograd. Zaista zaslužuješ mnogo, mnogo više.

  2. Djokovicu, ako citas ovo, pravi sam svoj muzej, tamo gde ti hoces (a ne na beogradu u vodi) i pod tvojim uslovima.

  3. Noletu svaka čast za sportske uspehe ali ne zalzim u Abudabi sa Aliexpres-a.
    Treba muzej u dolini Jadra recimo pa lepa priroda, malo tuzrizam malo zdrava hrana!

  4. Novak treba da dobije muzej u strogom centru Beograda a ne da promoviše Vučićev skorojevićki Beograd na vodi.
    Vučić je počeo da pravi „nove centre“ Beograda po obodima grada gde grade on i njegovi tajkuni.

  5. Lepo! Ali pre ovog muzeja – Muzej vaterpola Srbije!!! Pogledajte tradiciju uspeha klubova i reprezentacije u proteklih više od 60 godina!

  6. Otkuda to da ovaj dvojac koji je osvojio po jednu medalju,zaslužuje muzej,a mnogi drugi koji imaju mnogo više medalja se i ne pominju.Jedna zlatna olimpijska medalja i jedna bronzana,ne mogu se mriti sa daleko većim brojem medalja strelaca,vaterpolista,odbojkaša i drugih manje atraktivnih disciplina,ali su osvojeni za Srbiju,gde se dizala naša zastava i svirala himna.Ono što su do sada osvojili Novak i Nikola je sve za njih dvojicu lično,i ne može biti toliko važno što su poreklom iz Srbije,a jedan od njih i ne živi u Srbiji.

  7. Novaka Đokovića volim i poštujem kao čoveka i sportistu. Neverovatne domete je postigao u tenisu, na najbolji mogući način je promovisao Srbiju u svetu, jedan od najvećih sportista svih vremena na planeti. Ali, mislim da bi u muzeju trebalo da ima istaknuto mesto pored ostalih naših sportista u pojedinačnom i ekipnom sportu koji takođe zaslužuju da se tu nađu. Skloni smo preterivanju i krajnosti a koje se graniče sa primitivizmom. Za razliku od naučnika, lekara, narodnih heroja, Novak se takmičio u sportu koji je vrhunski plaćen i time dobijao ogromnu satisfakciju! Neka nam je živ i zdrav ali nisam za muzej posvećen samo njemu. Nije on Nikola Tesla….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.