MZT za šestu vezanu “recku” 1Foto: STARSPORT

Partizan je u najboljoj seriji od početka sezone. Računajući oba takmičenja crno-beli su nanizali osam trijumfa, od kojih pet u ABA ligi.

Predvo|eni, najverovatnije, oporavljenim trenerom Aleksandrom Džikićem pokušaće u subotu da nastave niz protiv MZT kod kuće, dok će Mega istog dana ugostiti FMP. Derbi 15. kola odigraće se u nedelju u Zagrebu, gde će Cedevita dočekati košarkaše Crvene zvezde, koji u dosadašnjem delu sezone nisu doživeli poraz.

Veću glavobolju od rivala crno-belima zadaju virus i povrede igrača koji nisu nastupili na poslednjem meču u Poljskoj protiv Zelene Gore. Trener Džikić još nije ozdravio, poslednjih dana je takođe propuštao treninge iscrpljen temperaturom, ali bi uprkos činjenici da je rovit trebalo da bude na klupi crno-belih. Kapiten Novica Veličković počeo je da trenira, još uvek oseća bol u povređenom skočnom zglobu, ali je neizvesnost vezana za njegov nastup manja u poređenju sa zdravstvenim stanjem Frenka Robinsona i Mihajla Andrića. Amerikanac i dalje prima terapije, dok Andrić još uvek oseća bol u leđima. O njihovim nastupima protiv MZT znaće se nešto više na sam dan utakmice. Duže povređeni Đorđe Majstorović sigurno neće biti u sastavu i vrlo je moguće da će prvi nastup, nakon oporavka od povrede prepone, zabeležiti tek početkom 2017.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari