"Na šta se troši 6,9 miliona državnog novca?": Navijači Partizana mole Mariniku Tepić da istraži dolazak Fakunda Kampaca u Zvezdu 1Foto: Starsport/SSP. Ilustracija: A. Mihajlović

Javno obraćanje Grobara potpredsednici Stranke slobode i pravde.

Preciznije, zaduženih za oglašavanje preko Tviter naloga Partizan.net, jer se sa tog mesta pisalo Mariniki Tepić povodom preskupe kupovine Argentinca Fakunda Kampaca od strane Crvene zvezde.

„Poštovana Marinika Tepić, da li ste obavešteni na šta se arče državni novci? Pored 1,8 miliona za prvu sezonu, ugovor podrazumeva i platu u iznosu od 2,5 miliona u drugoj sezoni plus obeštećenje Real Madridu od svega 2,6 miliona. Sve ukupno 6,9 miliona državnog novca. Zajedno smo uštedeli na grejanju!“, stoji u objavi navijača Partizana, koji je do pre par sezona bio dužan na sve strane, a onda doveo najtrofejnijeg košarkaškog trenera Evrope, Željka Obradovića i, naročito ovog leta, zaređao sa jakim transferima stranaca.

Naravno, usledio je virtuelni rat Grobara i Delija oko toga kome je država više dala novca od poreskih obveznika u zemlji koja se vodi kao četvrta najsiromašnija država Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari