Na stadionu Partizana napadnut mladić koji je nosio majicu sa natpisom „Vučiću, p…“

Ostavite komentar


  1. Kakva smo mi država kad nismo u stanju da te klubove privatizujemo i skinemo bedu sa vrata. Pošten svet ne sme ni da ode na utakmicu i uživa u sportu.

  2. Ono kada navijac izrazava misljenje, a „navijaci“ reaguju jer kao nema mesta politici.

  3. prodati ta dva gubitasa kinezima, i da vidis kako ce poceti da se igra fudbal a prestati da se valja gudra

  4. Sedeo sam 4 reda iznad tog dogadzaja , nije tačno da je decko napadnut od normalne publike, nego od placenih , celavih I nabildovne stoke , a publika je skocila u tom momentu da ga nebiju , a to sto su nekih nosili majce sa slovom Z to nikom nista , samo da se nasem voljenom o postenom AV nekaze nesto ..

  5. Zato ja vise od 15 godina ne idem na stadion JNA i ne pratim fudbal niti me zanima. Necu da mi polumozgasi kriminalci koji rade za Vucica i sl odredjuju kako ću da navijam. Samo zaludjenici mogu da prate nesto gde se rezultat unapred zna. Ti vatreni treba da postroje svog gazdu i da traže da uprava ode,on vedri i oblaci svuda u Srbiji. Smešno. Srpski fudbal je odavno umro

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.