Nacionalni Siniša i Vučićev stadion: Gde je granica političkog neukusa?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. A zasto nebi svi politicari u skupstini i ministarstvima primali plate od sms a plate i sve ostale prihode dali za izgradnju stadiona. I onda neka bude stadin napredni av!

  2. Naivno je verovati da je pitanje slučajno. Naprotiv, koristi se svaka, pa i ovakva prilka, da se lakše progura još jedan spomenik koji će da podigne sebi za života. A mi ga jalovim komentarima u tome nećemo sprečiti.

  3. Siniša je prevazišao Zvezdu.Smatram da je divno da srpski nacionalni stadion nosi njegovo ime.

  4. Nema granice neukusa u ovoj zemlji, sa ovom vlascu i ovim predsednikom, koji to i nije. Dakle, neukus, nekultura i prostakluk su nesto sto krasi ove krajeve, izvoz bi nam doneo veliku korist ali nasa deca bi bilo bolje da ne zive u ovakvom okruzenju.

  5. Glupost nacionalni stadion pa još zloupotreba preminulog čoveka gde je kraj ljudske moralnosti

  6. U ovo vreme treba za taj novac sagraditi skladište za gas uložiti u poljoprivredu kada sve ovo prođe samo. Nam stadion fali sve imamo

  7. Покој Души Синиши, али, за српски фудбал има много, много заслужнијих. На страну што је изградња,стадиона са толиким буџетом у једној малој и сиромашној Србији, која се убрзано демографски топи заиста непристојно.

  8. Ne brinite.
    Nešto on i nije od onih koji uvek drže zadatu reč.
    „Neču se kandidovati, ne dam Babića, ne dam Nešu, ne dam Gazivode, nema parade, neću u Tiranu…“…!

  9. Nikakva izjava ovog čovjeka ne može iznenaditi.
    Pa on je izjavio da je predsjednik svih građana…a on građane javno dijeli na „njegove“ i one mrske druge.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.