Vučić rekao do kada će biti izgrađen nacionalni stadion u Beogradu: Ovo je rok

Ostavite komentar


  1. Bolje da se napravio sportski centar za kosarkase.odbojkase.rukometase.vaterpoliste i atleticare oni nam donose i ponose srbiju..a fudbaleri…bolje ne komentarisati

  2. Sve je bolje od stadiona, ali pare moraju da se uzmu a ako se ne radi nema ni para. Omastiće se bratija.

  3. U kome je ova vlada sa svojim predsednik države, sve dublje ukopava Srbiju u dužničko ropstvo! Ovaj lik tvrdo rešio da zapečati sudbinu Srbiji i narodu u njoj, od koje se neće oporaviti!

  4. Debelo se ugradio da zada završni udarac Srbiji. Sad smo kolonija, od sledeće godine nećemo biti ni ptedposlednji u svetu(kao sad), već nas neće ni biti!

  5. Jedva je popunjeno i ono igralište gde su ovi zgubidani igrali sinoć, a ovaj Bajden 2, Srbiju uvlači u sve veće robove! Srpska deca nemaju da jedu ni taj parizer, a Bajden 2,frče li frče!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.