„Nadal je zaslužio ovacije publike, a Đoković zvižduke“: Čuveni novinar o nastupu srpskog tenisera u Rimu

Ostavite komentar


  1. Procitaj misljenje lekara, a ne da kao lajik komentarises necije zdravstveno stanje posle udarca limenom flasom punom vode sa te visine. Trebali bi tebe da malo zveknu istom flasicom da ti prorade kognitivne sposobnosti.

  2. Mrgud, da ja tebe pogodim flašicom u glavu isto kao što su Novaka pa ćeš možda drugačije da pišeš . I ko si BRE ti da sudiš o nekome ko je postigao toliko u svom životu i ko uvek ističe prave vrednosti. Zavist je gora od mržnje a ti kiptiš od zavisti. Ako nemaš šta pametnije nego da pljuješ po nekome ko je legenda sporta i sportskog odnosa prema rivalima, nesebičan i humanista, priznat od velikana sveta iz svih oblasti života, ti se posavetuj sa nekim stručnim licem da ti pomognu da bolje shvatiš tuđe uspehe i okreneš se svom nebitnom životu.

  3. Objasni kako moze biti folirant kad je sve lepo prikazano na snimku. Mrznja je opasna bolest. Toliko osporavate sve sto uradi Djokovic da je to bolesno. On je jedan od najboljih sportista SVETA, ako ne i najbolji. On ne moze biti folirant bec covek velikog srca, a sa jos vecim mozgom. Govori oko 8 stranih jezika.

  4. Samoomalovažavanje je specijalitet među nepismenim i neuspesnim osobama, a te „vrednosti“ proizilaze iz kukavičluka.
    Krajnja manefestacija navedenog je prozivka Novaka, jer ne smeju ni na koga drugog.
    Kao višedecenijski ljubitelj tenisa nisam čula da se sunarodnici ophode prema svojim veličinama kao neki jadnici među nama prema Novaku.
    Npr. 80-ih Nemci su poštovali Bekerove uspehe i gledali ga kao božanstvo. Mislim da je to dobar primer prakse.

  5. Zaista nama nikada neće biti bolje.I zato smo kao narod(ić) tako prošli-ali tu nije krah.Kraj(krah)naše nacije je toliko blizu da u 55.g.osećam da ako poživim kao moja majka-budem posmatrač istog.Nisam videla da ijedna nacija u toj meri nipodaštava sportistu tog kalibra kao što to rade Srbi.Pa zašto to ne bi radili tamo neki Italijani,Španci…onaj balavac Juda(beše Rotenberg) itd.Uostalom,vreme neumitno prolazi svima nama-pa i njemu.I Nadalu.Smena generacija kao prirodan proces.
    Svaka čast na postignutom.
    P.S.A to o flašici,Mrgude-da Vam kažem(ako niste gledali konferenciju za štampu)-o tome su ga pitali.I nije decidirano tvrdio da je to uzrok njegovog poraza !

  6. Jos jedan dokaz koliko su srbi satanizovani na zapadu!
    Da je Nole spanac,bio bi ispracen isto kao Nadal posle poraza.

  7. Ноле само да си здрав и све дође на своје. место

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.