Zašto naprednjačka vlast ne shvata da nije sve u parama i da ne može (baš) svako da se kupi?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. To, da predsednik države lično bilo kome garantuje bezbednost, nije za posebnu temu, već za revoluciju.

  2. Ako je Mirotic veliki igrac neka bude i veliki covek pa da jaze ko mu je pretio.Ovako svaki dan slusamo baljezganja mnogih znalaca i pametnjakovica koji pljuju po svemu i svakom.

  3. Nazalost smo u ludilu dosli do te tacke, gde individualna odluka jednog sportiste, gde zeli da igra porpima DRZAVNE-POLITICKE- Novinske dubine…i obavezno ima veze sa Predsednikom, sa Ribnikarom itd…jako jako UPITNO…

  4. „Zašto naprednjačka vlast ne shvata da nije sve u parama..“
    – Oni koji su svoje „kvalifikacije“ i položaje kupili, i da hoće ne mogu tako nešto da shvate a kamo li da prihvate.

  5. Obraz se ne prodaje, mada izgleda da danas kod nas ima mnogo prodatih obraza, na zalost. Ziveli

  6. Pa ljudi moji ko normalan može da igra za klub u kome je predsednik Ostoja Mijailović ma koliko velika bila činjenica da ga sa klupe vodi Željko Obradović. Kad se tome dodaju bezbednosne garancije Aleksandra Vučića onda stvarno treba pobeći glavom bez obzira. Bravo gospodine Mirotiću.

  7. Posle citanja teksta prosto je nemoguce prtpostaviti za koga autor navija. Pomesano 10 dogadjaja i likova u tekst, sa dosta nagadjanja o tome sta Mirotic misli i planira i obavezno pomenuta milionska ponuda Partizana. Odlican tekst

  8. A zasto ti ne shvatas da cifre koje se pominju u Italiji nisu ni blizu istinitih, i koriste dse pojedinci upecaju kao dalebu

  9. А шта мислите о идеји да су претње, ако их има, стигле из Црне Горе? Док неко не каже, што ће бити тешко, све су нагађања… На жалост тако то иде код нас…

  10. Sta se svi pravite budale.Pretio mu je onaj ko mu je garantovao bezbednost,a on to ne sme da kaze

  11. Može biti da se čovek uplašio baš zbog „garancija“, budući da je onaj koji mu je garantovao lažov, poznat po „amneziji“ i izjavama kako on nije ništa rekao ili obećao. Bolje vrabac u ruci nego mafijaš za menadžera.

  12. Pre ce biti da je predsednik rekao svojim momcima da malo priprete kosarkasu a onda se pojavio kao garant (bez da je pitao, sine, ko ti to preti, reci meni sve cu ih pohapsiti).
    Sve u svemu ko od ovoga profitira? CZ? A ko voli najvise na svetu CZ?

  13. ‚Još jedan u nizu tekstova koji treba da opravda u zavijenoj formi nedolazak Mirotića u Partizan. Umesto da se ispita i istraži ko mu je, kako i zašto pretio, mi ovde imamo filozofske osvrte da je košarkaš namerno izabrao „manja primanja u Italiji, samo da ne igra u bednoj Srbiji“. To jednostavno nije tačno jer pravi razlog je strah Mirotića!!!! A da ste vi zaista marljivi pa i brižni toliko,i da vam je zaista stalo – vi biste to istražiili!

  14. Mislim da je odgovor prilicno jasan – zato sto su njima samo pare bitne i svako bi se prodao za jednu crvenu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.