„Naša igra ‘pročitana’ još na Mundijalu, vreme da Piksi nešto promeni“: Dragan Okuka o nastupu „orlova“ protiv Bugarske

Ostavite komentar


  1. Piksi je svojim oreolom fudbalske legende uneo u reprezentaciju motivaciju, htenje i vratio samopouzdanje igračima. Taj talas samospoznaje se razbio na Mundijalu a potpuno nestao u kvalifikacijama za E P. Potrebne su nove ideje, nova strategija ali je veliko pitanje da li je to moguće u rosteru koju reprezentacija ima. Ako se slažemo da su ovo najbolji igrači koje Srbija ima onda bi trebalo baciti akcenat i na nedostatak motivacije kod većine njih. Dobro situirani,sa mentalitetom samozadovoljnosti, koliko želje imaju za ostvarivanjem većih sportskih uspeha ? Loša klima u FSS nije opravdanje za lošu igru. A možda (verovatno) su to njihovi dometi proporcionalno kvalitetu koji imaju.

  2. Malo istine, ko pita uopste nesto ovog niskog kalfu, tu je da slusa i postupa po naredjenju, a to njegovo postenje datira jos iz barija kad odbio da igra za klub koji ga placa,olimpik,

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.