Nastavlja se Superliga, Zvezda dočekuje Napredak, Partizan u Zaječaru protiv OFK Beograda 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija utakmicama osmog kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Napredak, a Partizan će u Zaječaru igrati protiv OFK Beograda.

Prva utakmica igra se danas od 19 stadiona u Subotici, gde Spartak dočekuje IMT.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 20 časova na svom terenu protiv Napretka i žele pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Beogradska ekipa je prva sa 16 bodova iz šest utakmica, a kruševački tim zauzima deveto mesto sa osam bodova uz meč više.

U toj utakmici Zvezda će proslaviti 61. rođendan stadiona „Rajko Mitić“, a osim toga želi i dobar rezultat kako bi napravila dobru uvertiru pred početak Lige šampiona i utakmicu sa Benfikom.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 19 časova u Zaječaru, gde OFK Beograd igra kao domaćin. Crno-beli su u poslednje dve utakmice odigrali nerešeno i pali su na šesto mesto sa 11 bodova, ali iz pet mečeva. OFK je odigrao dve utakmice više i četvrti je na tabeli sa 13 bodova.

Drugoplasirani Čukarički igra u nedelju od 17 časova u Novom Pazaru i želi dobar rezultat kako bi zadržao visok plasman. Beogradska ekipa je osvojila 13 bodova, dok je Novi Pazar na 12. mestu sa sedam bodova uz utakmicu manje.

Dobre rezultate ima i Mladost iz Lučana, koja je posle tri uzastopne pobede treća na tabeli sa 13 bodova. Mladost će u subotu dočekati Radnički 1923 koji je ostvario promenljive rezultate i zauzima 10. mesto na tabeli sa sedam bodova uz meč manje.

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u ponedeljak od 20 časova dočekuju Radnički iz Niša i pokušaće da ostvare prvu pobedu u Super ligi. TSC će u nedelju od 19 časova u Odžacima igrati protiv Tekstilca za prekid serije od dva poraza, dok kraj niza utakmica bez pobede želi i Vojvodina, koja u subotu od 18 časova na „Karađorđu“ igra protiv Železničara.

Utakmice osmog kola Superlige:

Petak

Spartak – IMT (19.00)

Subota

Vojvodina – Železničar (18.00)
Crvena zvezda – Napredak (20.00)
Mladost – Radnički 1923 (20.00)

Nedelja

Novi Pazar – Čukarički (17.00)
OFK Beograd – Partizan (19.00)
Tekstilac – TSC (19.00)

Ponedeljak

Jedinstvo Ub – Radnički Niš (20.00)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari