Natho potpisuje novi ugovor sa Partizanom 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Bibars Natho produžiće saradnju sa Partizanom do juna 2023. Na taj način, klub je rezervisao poziciju vodećeg kreativca u timu i Izraelcu poverio jednu od najvažnijih uloga u ekipi.

Nathu je ugovor sa Partizanom isticao na kraju sezone. Dve strane već izvesno vreme pregovaraju, a prema saznanju Telegrafa do saradnje bi uskoro trebalo da dođe.

S obzirom na to da je u februaru napunio 34 godine, Natho sa Partizanom može produžiti ugovor samo na sdvanaest meseci, na osnovu politike kluba da sa igračima starijim od 30 godina ne potpisuje saradnju dužu od jedne kalendarske godine.

Posle golmana Nemanje Stevanovića i levog beka Slobodana Uroševića, Bibars Natho biće sledeći koji će definisati odnos sa crno-belima od čak 13 Partizanovih igrača kojima na kraju prvenstva ističe ugovor.

Posebno zanimljiva je namera crno-belih da Natha od naredne sezone ne vode kao stranca. Na leto će početi četvrta godina njegovog kontinuiranog boravka na teritoriji Srbije, a iz Humske uveravaju kako je to dovoljno da podnese papire za dobijanje državljanstva, što bi značilo da u mečevima Superlige ne bi zauzimamo mesto fudbalera iz inostranstva.

Bibars Natho je za Partizan dosad bio strelac 37 puta, namestio je 31 gola na 107 utakimica

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari