„Naučite ko su ustaše i poklonite se žrtvama u Jasenovcu“: Hrvatska pevačica Vlatka Pokos zahvalna Lovrenu za sportske uspehe, ali mu traži da ne širi fašizam

Ostavite komentar


  1. Svaka čast Vlatka tako razmišljaju normalni i civilizovani ljudi i tako treba da razmišljaju svi Balkanci. .

  2. Respekt gospoda Tako neko moze nazionalno postupati ko nije upoznao Boga jer ko poznaje boga nema veze sa nacionalnosti. Jer svi Poticemo od jednog boga 2 najveca zapovest voli svog bliznjeg kao samog selbe.znaci nije vazno Koje nacionalnosti onda cmo U ljubavi kod boga.poztrav i mir bozilji.

  3. Svaka cast za kritiku. Tako to rade prave patriote. Voljeti zemlju je nesto najuzvisenine ali isto tako i kritikovati sve sto je lose. Nadam se da ce sjeme pasti u plodno tlo a ne u kamen i grmlje. Jos jednom sve pohvale za kritiku onih u koje treba da nam se ugledaju buduca pokoljenja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.