Navijače bole porazi od Zvezde, a Željka Obradovića povrede i problemi u odbrani: Kako su košarkaši Partizana prošli kroz 2022. godinu

Crno-beli rezultatski na uspešan način završili 2022. godinu

Ostavite komentar


  1. Navijače ne boli poraz od Zvezde, od tima koji je pretedent za final 4, od tima koji dovodi igrače kji su čak i za Real luksuz, nije sramota i ne boli izgubiti od tima koji ima takvu pomoć države i medija, od tima koji više platii košarkaša nego fudbalski klub fudbalera… Nas navijače Partizana boli što smo namenski postali klub sparing partner Zvezde samo, večeiti drugi, što ne možemo ili ne smemo da budemo prvi a najviše nas boli(napravite anketu ako ne verujete ili ako smete) najviše boli vaše ignorisanje svega ovoga i ćutanje o svemu ovome. Vi ponajbolje znate ko je u upravi Partizana i zašto baš oni!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.