Navijači hoće stadion Aćif efendija u Novom Pazaru

Ostavite komentar


  1. Zar ovo nije revizija istorije? Zar ovo nije fasizam? Zar ovo nije skandal? Traziti da se stadion u Srbiji nazove po saradniku nacista, po nekome koga su nacisti odlikovali, po velikoalbanskom sovinisti i ratnom zlocincu koga su antifasisti, partizani streljali? Gde su reakcije onog Sekulovica iz „antifasitickog udruzenja“, hoce li Safeta Bisevac da napise nesto u vezi toga? Poziva se cesto na partizane a ovakvo nesto ce da precuti? Snezana Congradin? Sonja Biserko? Ivana Sundic Mihovilovic? Naravno da nece. Hoce li Aida Corovic da baci koje jaje na „spomen plocu“ tom zlocincu koja visi vec godinama u Novom Pazaru? Naravno da ne.

  2. @ko ih ne zna skupo bi ih platio
    naravno da neće, kao i uvek opus navedenih autora je selektivan i strogo se bazira na zločinima jedne strane.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.