Navijači na stadionu dočekali i ispratili Branislava Nedimovića zvižducima (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nedimovic zasluzuje zvizduke jer obavlja funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.Ne iznenadjuje jer je u neuredjenoj drzavi Srbiji bezbroj nesposobnih na funkcijama a jedini adut im je partijska knjizica.

  2. Kao ministar poljoptivrede bio je nula.
    Na silu su ga ugursli u FSS, to je njihova politika ,poslusne neznalice guraj na rukovodeca mesta u drzavi. Treba ga izvizdati gde se god pojavi.

  3. Nedimovic je naprednjacka podvala kod izbora u FSS. Djajic se totalno obrukao sto je pristao da bude deo te podvale.

  4. Tadicu, svaka ti cast kao igracu a kao covrku… Ponizavas se, jedan nadimovic il kokezanija da ti urucuju priznanja?? Jokara je odbio upravo zbog toga. To je karakter to je stav.

  5. Nedimoviću, zar su te pare toliko važne da pristaneš da ti ljude zvižde zato što si tamo gde ti nije mesto.

  6. И џака ономад против Белорусије добио исто,

  7. Kako li se osećaju ovi kada im ljudi zvižde i vređaju po svim osnovama..!?Ma đon obraz,oni to ne osećaju nego gaze preko mrtvih za svoje ideale..za uništenje svega nekada dobrog.

  8. UPRKOS OPOMENI KOJU SAM DANAS DOBIO MORAM DA PONOVIM MINISTRE NEPISMENI DOŠAO SI TU GDESI PO LIČNOM ZAHTEVU TVOG MENTORA A TI I FUDBAL PA MENE BI BILO SRAMOTA DA UOPŠTE PRIHVATIM TU ULOGU

  9. A, gde je naš poniženi deda Džaja? Ah, da enoga na Kališu hrani dživdžane. Bravo deda, lepo su te namestili.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.