Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se danas na severnoj strani stadiona da podrži smenjenog trenera Aleksandra Stanojevića. S druge strane uprava kluba nije dozvolilada se održi konferencija za novinare mladog stručnjaka.

Između 800 i 1.000 navijača okupilo se na severnoj strani stadiona noseći transparente i pevajući pesme. Na najvećem je pisalo „Podrška Stanojeviću – Avram, go home“, koji se odnosi na novog

trenera crno-belih Avrama Granta.

Ulaz u prostorije kluba na severnoj strani stadiona bio  zaključan, a iz uprave je rečeno da neće dozvoliti bivšem treneru da održi konferenciju za novinare ni u restoranu na istočnoj tribini.

Stanojević je juče smenjen zbog ranijih izjava javnosti, a uprava je objavila da će vođenje prvog tima preuzeti Grant. Ranije je smenjen i sportski direktor Mladen Krstajić.

Ipak, doskorašnji trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, obratio se okupljenim novinarima ispred stadiona.



„Ima emocija i svega i bilo bi neozbiljno da sada pričam. Ja sam profesionalac i trener, želim da pričam o struci i o stvarima koji se dešavaju. Ja nisam revolucionar, ja samo želim da uradim ono što

je do mene. Ja sam nebitan, bitan je Partizan“, kazao je Stanojević okupljenim novinarima i navijačima, dok je obraćanje celokupnoj javnosti najavio za utorak.

Inače, doskorašnji trener Partizana pozvao je udruženje novinara da ispita zašto novinari „nemaju prava da plasira informaciju koju on želi da da“.



„Imam mnogo toga da kažem što će vas interesovati i niko me neće sprečiti da kažem neke stvari koje su vrlo bitne za svakog navijača Partizana. Niko me neće sprečiti da kažem ono što navijači moraju

da znaju“, kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari