Navijači traže ostavke uprave, iz Partizana odlazi Gordan Petrić 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Klub iz Humske ostaće bez trenera prvog tima, koji će ga voditi samo do prvenstvene pauze sledećeg meseca.

Dan posle poraza od Šerifa i eliminacije iz Lige konferencije, Gordan Petrić je preuzeo svu odgovornost na sebe i podneo ostavku, objavio je Telegraf.

U ranoj fazi prolećnog dela sezone, u kojoj su crno-beli šesti put zaredom izvisili za titulu prvaka Srbije i brzinski ispali iz Kupa Srbije.

Pomenuti portal navodi da je šef stručnog štaba svoju odluku jutros saopštio igračima i svojim saradnicima, a o odlasku je obavestio i rukovodstvo.

Njegova želja bila je da odmah napusti Humsku 1, međutim prihvatio je zahtev predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure da ima da vremena da se snađu i nađu mu zamenu.

U klubu čija rezultatska, finansijska i organizaciona agonija traje godinama, zbog čega navijači sve žešće traže ostavke kompletnog Upravnog odbora, a juče su protestvovali ispred stadiona, uoči revanša šesnaestine finala LK sa moldavskim timom.

Verovatno, pod utiskom tog događaja, tenzične atmosfere na tribinama, brojnim problemima u klubu, ali i svestan svog lošeg vođenja ekipe u nekim utakmicama, naslednik letos smenjenog Ilije Stolice otvorio je „konkurs“ za trenersku poziciju u Partizanu.

Ukoliko sportski direktor Ivica Kralj uspe da ubedi nekog, jer je i Petrić jedva doveden, obzirom da je taj deo Topčiderskog brda odavno adresa za zaobilaženje u visokom luku.

Bivši igrač fi unkcioner crno-belih, Gordan Petrić, svoju karijeru u Partizanu završiće posle mečeca sa Radničkim 1923, Crvenom zvezdom, Kolubarom, Radnikom i Mladošću iz Lučana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari