Navijači Zvezde dočekali novog trenera sa parolom „Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“ (VIDEO) 1Foto: Screenshot/YouTube/FCRedStarBelgrade

Na vaterpolo utakmici između Crvene zvezde i ekipie Šapca, navijači domaćeg kluba neprijateljski su dočekali novog trenera Mirka Vičevića uz parolu „Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“ i skandiranje Ratku Mladiću.

Vaterpolo klub Crvena zvezda je ovog vikenda pobedila Šabac u Superligi rezultatom 13:6, a meč se igrao na Dorćolu na bazenu „Milan Gale Muškatirović“.

Navijači domaćeg kluba su prvo napolju skandirali Ratku Mladiću, a zatim su to preneli u unutra uz veliki transparent „Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“.

Kako prenose Večernje Novosti, Mirko Vičević je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a navijači Zvezde kivni su na njega i zbog angažmana u DPS-u, bio je odbornik stranke Mila Đukanovića u Kotoru.

Novi trener Crvene zvezde, najtrofejniji je crnogorski vaterpolista svih vremena i član Kuće slavnih, a sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari