NBA as završio u zatvoru na potpuno bizaran način 1Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Kameron Pejn, NBA veteran, završio je iza rešetaka na način na koji je retko ko u istoriji to uspeo da uradi. I to pogotovo kada su u pitanju slavne ličnosti.

Košarkašu su stavljene lisice i sproveden je u zatvor nakon što je odbio da da policiji svoje prave ime i to nakon što ih je sam tu pozvao, piše Nova.rs.

Barem tu verziju priče promoviše policija. Pejn je pozvao policiju u 02.44 usred noći 14. juna kada se posvađao sa devojkom u Arizoni.

Ipak, kada su policajci stigli na lice mesta primetili su da je njihova polemika isključivo verbalna i da su se strasti smirile. Ipak, kako su izašli na teren posle poziva morali su da popupne zapisnik.

Napisali su sve što im je potrebno u dokumentima i ostalo je samo da im Pejn zvanično kaže ime i datum rođenja. Ipak, tu nastaje problem zbog kog je košarkaš Filadelfija prestao da sarađuje.

Nekoliko minuta su pokušavali da izvuku ime, a on je sve vreme insistirao da se zove „Teri Džonson“, preneo je TMZ.

Bili su uvereni da laže i insistirali su da kaže pravo ime i kada su mu rekli da će ga uhapsiti jer nije želeo da bude iskren samo je uzvratio: To je u redu.

Policajci su i dalje pokušavali da izvuku ime iz njega, pa im je čak i dao svoje ime – Kameron Pejn.

Onda je uzvratio.

„Ne, to je moje lažno ime, molim vas idite odavde“.

Usledila je još jedna kobna greška.

„Ukoliko želite da me uhapsite zbog lažnog imena svaka vam čast“, poručio je Pejn koji se sat vremena kasnije našao iza rešetaka.

Sada su uz njegovo ime i dve odvojene optužbe – da je odbio da kaže svoje ime i da se lažno predstavljao u policijskim izveštajima.

Ipak, ubrzo je pušten na slobodu, ali se od tada nije oglašavao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari