(VIDEO) NBA mod u drami sa produžetkom i sa 245 poena: Kanadi bronza prva medalja na mundobasketu, Amerikanci opet bez podijuma

Ostavite komentar


  1. A tako su se radovali produzetku u kome nista nisu pokazali i naravno ponovo ostali bez medalje. Ubuduce moralo bi to malo bolje ako misle u kosarkaski G3.

  2. Ako su Amerikancima važne samo Olimpijske igre, i ne mogu da za Svetsko prvenstvo selektiraju solidan tim igrača iz NBA, onda je bolje da na SP pošalju reprezentaciju igrača sa koledža koji će time steći veće iskustvo. Ovako brukaju NBA ligu pa i čitavu državu, jer košarka je ekipni sport na kojem su izgradili veliku međunarodnu reputaciju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.