Ne odbijamo pomoć Zvezde i države

Saša Stevanović, novi i ambiciozni predsednik ruiniranog OFK Beograda, za Danas

Ostavite komentar


  1. Zvezda bi morala biti poslednja koja bi trebalo da se zalaže za oživljavanje OFK Beograda. Mi stariji se sećamo da su oni protiv Zvezde uvek igrali ,,na nož“, dok su Partizan i drugi galantno odnosili bodove sa ,,uvek vetrovite Karaburme“. ,,Sve što propada, propada sa razlogom“. Hegel

  2. OFK Beograd pre svega nije naslednik BSK-a, već novi klub nastao na temeljima starog predratnog, a stafion BSK-a se pred rat nalazio na mestu sadašnjeg partizanovog JNA, pa bi se onda, takodje nebulozno, moglo reći i da je Partizan naslednik BSK-a, a zvezda SK Jugoslavije. Sve su to naravno teške budalaštine, a klubovi osnovani 1945. novi. OFK Beograd je i sam po sebi, slavan klub. Što se tiče ulaska u saradnju sa F.K.C.Z., ona je pogrešan korak iz tri razloga. Prvi, protiv Zvezdana Terzića postoji optužnica, koja se ne pokreće samo zato što ga na trenutnoj poziciji drži Aleksandar Vučić. U zoj optužnici stoji i to da je Terzić uzeo neke pare OFK-i. Ako bi se to dokazalo, oni bi dobili odštetu, sa kojom bi klub stao sam na noge. Drugo, kada je Z.T. postao direktor C.Z. on je na utakmici OFKB-CZ odigranoj 2015. na poluvremenu pri rezultatu 2:0 ušao u svlačionicu igrača OFK-e, pretio igračima, posle čega oni gube utakmicu 2:6. Posle te sezone kreće sunovrat OFK Beograda, a mnogi igrači napuštaju srpski fudbal. Ta utakmica će takođe biti deo neke optužnice u budućnosti, a igrače iz sezone 2015/16 treba već sad pitati šta misle o ovoj najavljenoj saradnji, a kao svedoci u procesu protiv Zvezdana Terzića će svakako učestvovati. Treće i najvažnije OFK Beograd ne prepoznaje trenutak da se Vučiću bliži kraj i pristaje da po padu Vučića i on podeli sudbinu Crvene Zvezde, koja će po padu Vučića sa vlasti uslediti.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.