„Ne širim mržnju, hvala Srbima na podršci“: Zlatko Dalić o proslavama hrvatskih fudbalskih reprezentativaca

Ostavite komentar


  1. naravno da mržnju ne širi onaj koji je navijao za marokance, argentince i japance kao braću rođenu. Sad je vani dan, al će da me ubedi da je crna noć i to nsjgora u zadnjih 100 godina.

  2. Nema na svetu etnicki cistije drzave od Hrvatske. Kroz istoriju Hrvati su ostvarili svoje tisucljetne ciljeve, trecinu Srba pobili, trecinu proterali i trecinu pokatolicili i oni to nazivaju „domoljubljem“ a borce „braniteljima“? Od koga su „branitelji“ – ustase „branili“ drzavu, od sopstvenog naroda – Srba, koji su kroz istoriju takodje stvarali tu drzavu. Dobar deo Hrvata se radja i umire sa mrznjom prema Srbima i to samo zato sto su pravoslavne vere i sto su Hrvati izvrsili genocid nad njima za koji nikad nisu odgopvarali. Ja razumem njihovo „domoljublje“ jer nikada nisu imali drzavu dok im Srbi to nisu omogucili, prevodeci gubittnike u pobednike (I i II sv. rat). Na zalost jako je malo sjajnih Hrvata intelektualaca kao sto je bio pokojni Igor Mandic i hvala Bogu jos uvek zivi reditelj Lordan Zafranovic.

  3. Slavite Hrvati Aleksandra Karadjordjevića,!Moj deda Vojislav i 4 njegova brata nisu bili na Kolubari i Solunu da bi on stvorio Državu sa Hrvatima i Slovencima.TAČKA

  4. Велики господине Еро а и Ви господине Анонимни, свака Вам част. Истомишљеници смо. Хвала Вам господо Срби.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.