„Radost dece nema cenu“: Glumac Nebojša Dugalić ispred Fondacije Mozzart na turniru u malom fudbalu

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Не пропаргирајте и оправдавајте коцкање, то је велико зло. Што су Пинк и Хепи, то је и Моцарт.

  2. Sramota, deca i kladionica u istoj recenici. Secam se da sam ih jednom zamolila da postavimo kutiju za skupljanje novca za bolesno dete i dobila odgovor da je protivzakonito da se kladionica na bilo koji nacin reklamira preko dece. Zna li iko kad se taj zakon promenio?

  3. Ojadiš ljude obolele od zavisnosti, od kojih si dobar deo i sam doveo do tog stanja, platiš porez na dobit kao da prodaješ hleb i mleko i onda praviš fondaciju i predstavljaš se kao dobrotvor. Odvratno.

  4. Kockarnica Mozart ulaže pare u decu da ne bi bili kockari.
    Kada će narkomani da drže lekcije o nekorišćenju droge?

  5. Zato biti promoter kampanje kladionice (kockarnice) ima cenu. Kako uopšte smeju da organizuju bilo kakvu aktivnost van klađenja i time prave sebi reklamu?

  6. Ne mogu da verujem! Glumac kojeg postujem ima BILO KAKVE veze sa kockarnicama. Jos ih i afirmise!

  7. Predlažem da glumac Nebojiša Dugalić,veliki borac za porodicu,svakaodnevno vodi svoje petoro dece,neka su mu živa,i zdrava,u kladionici,i te slike objavljuje na svom profilu.
    Sigurno će mu Mocart za to još bogatije platiti.
    Žalosno je kako se jadno prodaju,navodni poklonici tradicije.

  8. Radost dece ima cenu i izražena je u stotina hiljada zavisnika od kocke. Kakvo licemerje! Kao kada bi kliniku za boleti pluća podigli proizvodkači cigareta

  9. E dragi Nebojsa,sad kad sam procitala da ste se prodali Mozzartu,koji navodi ljude na poroke kockanja i kladjenja,precrtala sam vas sa svog spiska pozitivnih likova.Ali,Vas to naravno ne zanima.Dobro ste se naplatili?Ali pazite,imate decu,a Bog vraca tamo gde najvise boli.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.