Neizvesna sudbina vranjanskog Dinama 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje

Nakon što je prošle nedelje Disciplinska komisija FSS još jednom kaznila predsednika i trenera Dinama Dragana Antića, zabranom svih aktivnosti u fudbalu od petnaest meseci i novčanom kaznom od milion dinara, potpuno je neizvesna sudbina kluba koji je u debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije ispao nakon dve baraž utakmice sa Indjijom.

Od izricanja kazne Antić se nije javno oglašavao, a u međuvremenu klub je od strane FSS suspendovan za registraciju igrača za takmičenje u novoj sezoni u Prvoj ligi Srbije, zbog neizmirenih obaveza po osnovu izrečenih kazni (više od tri miliona dinara) a potpuno je nepoznato da li su izmirene i obaveze prema igračima koji imaju ugovore sa Dinamom.
Za sada je potpuno neizvesno ko će u skladu sa izrečenom kaznom zameniti Antića na funkciji predsednika i trenera, kao i kada će početi pripreme kluba za prvenstvo u Prvoj ligi Srbije. Za sada nema najava o mogućem održavanju vanredne sednice Skupštine fudbalskog kluba, kao i o eventualnim promenama u rukovodstvu najstarijeg sportskog kolektiva u gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari