"Neko sistemski radi protiv nas": I Spartak tvrdi da ima loš sudijski tretman 1foto:Nenad Mihajlovi/Starsportphoto

Predsednik subotičkog superligaša, Nikola Simović, oštro reagovao posle remija sa ekipom Mladosti.

Spartak i tim iz Lučana odigrali su 1:1 na severu Vojvodine, a događaji iz tih 90 minuta prelili su čašu žuči prvog čoveka Golubova.

„U Subotici se desila pljačka! Glavni sudija Marko Srećković u tandemu sa VAR sudijom Stankom Ostraćaninom, bio je, nažalost, glavni akter večerašnje utakmice u kojoj Spartaku nije bilo dozvoljeno da dođe do pobede, koju je po svemu prikazanom i te kako zaslužio. Očigledan penal za Spartak, na isteku 30. minuta, sudija Srećković možda ‘nije video’, ali je neobjašnjivo da je VAR soba ostala nema.

Da je došao sa idejom da pokrade Spartak, sudija Srećković pokazao je i u 58. minutu, kada je dosudio nepostoježi penal za Mladost, i to nakon što je pustio prednost od 6 sekundi?! Iako je ova odluka promenjena nakon intervencije VAR sobe, zaključak je jasan – očigledan penal za Spartak se ne sudi čak ni nakon gledanja usporenog snimka, ali se nepostojeći penal za Mladost iz Lučana svira bez razmišljanja!

Protiv Spartaka je ove sezone svirano 5 penala, dok u našu korist nije sviran niti jedan! Lopovluk, u režiji pomenutog sudijskog dvojca, dokaz je da neko sistemski radi protiv nas, u nameri da nas izbaci iz lige, ali u tome neće uspeti! Spartak više neće ćutati!

Ovim putem pozivam sudijsku organizaciju da pokaže svoj integritet i najoštrije sankcioniše izvršioce nedela!“, zahteva Nikola Simović.

Spartak je trenutno 12. na tabeli Superlige, sa samo 14 bodova iz 15 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari