Nema Đokovića, ali Srbija ima tri aduta u Indijan Velsu 1EPA-EFE/YOAN VALAT

Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Filip Krajinović dobili prve rivale na predstojećem Mastersu.

Da je vakcinisan protiv korona virusa i(li) da Sjedinjene Američke Države nemaju nultu toleranciju prema strancima takvog kovid statusa, Novak Đoković bi bio prvi favorit za titulu u Indijan Velsu.

Ovako nije ni doputovao u SAD, pa će u odsustvu osvajača 22 grend slem pobedničkih trofeja i još više takvih pehara sa turnira serije 1.000 našu zemlju predstavljati trojica takmičara u singlu.

Drugi srpski reket, Miomir Kecmanović, kao 31. na ATP listi u prvom kolu ide na još nepoznatog kvalifikanta, dok bi posle mogao da igra sa Švajcarcem Stenom Vavrinkom, odlučeno je danas žrebom.

Laslo Đere (54) će se za drugu rundun boriti protiv nemačkog tenisera Oskara Otea, dok bi u meču nakon toga mogao da se sastane sa mnogo bolje rangiranim Rusom Karenom Hačanovim (15).

Filip Krajinović (74) je za startnog protivnika dobio američkog kolegu Mekenzija Mekdonalda, koji je na ovogodišnjem Australijan openu senzacionalno izbacio šampiona 22 grend slema, Rafaela Nadala,

Masters u Indijan Velsu počinje 8. a završava se 19. marta. Ubrzo posle toga, najbolji teniseri današnjice sele se u Majami, na još jedan turnir iste kategorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari