Nemački mediji o povredi Novaka Đokovića: Veliki bolovi ili veliki šou?

Ostavite komentar


  1. Новак Ђоковић је GOAT и сви се молимо да до следећег меча буде у најбољој форми, јер волимо да навијамо за најбољег српског играча тениса свих времена!

  2. Veliki folirant-doktorirao je to.
    Ima osnovnu školu, ali ovde je doktor-mogao bi da drži predavanja.

  3. Nikada do sad nisam pročitao u štampi o Nadalovim foliranjima, te mu otpada stopalo pa ga ništa nevolji, a o tokovima,uši,šipke, gaće, ni reč, kao da je sve najnormalnije u njegovom ponašanju.Šta Novak treba da uradi, da okači lekarski izveštaj na leđa.

  4. Sta kaže Profitije – je li u redu da se moli i da igra tenis? Da li snajka moze da grli drvece i praktikuje jogu pošto je pravoslavka koja privremeno zivi u Monaku?

  5. A sta drugo ocekivati od nemaca. Kad nemaju svog tenisers hajde da pljuju Po najboljem na svetu svih vremena

  6. Muka mi je kad citam neke komentare. Gubitnoci Koji nikad nisu nista postigli u zivotu pridruziju se onima Koji su nas ubijali
    I SADA nemogu da svare da Srbija I’ma Ono sto oni nikad nece imati. Najboljeg na svetu svih vremena
    Imace zavidljivce I mrzitelje Srba.a Ovi nasi sto se pridruziju znaju ko su. Niko I nista.

  7. Bas me Jasna zanima sta si ti to vise postigli od Noleta
    Ja znam sta imas vise od njega. ZAVIST

  8. Da li su to pitali i za Nadala? On je uvek pred RG povređen, razmišlja da odustane….a onda po onoj šljaci razvaljuje….I onda ispadne heroj.
    A Rafa je najveći foler, sa tim svojim ritualima, nameštanjem gaća, kose…to su mentalne igrice

  9. Sve same gluposti! Teze je glumiti povredu dok igras nego igrati normalno. Stampa mora nesto da prodaje. Nasi hejteri uvek spremni, nikad da se povrede :).Masala! Ako nesto mozete videti , to je da je Novak zapravo vrlo nervozan ( a nervozan je svako koga fizicki nesto muci),plus situacija u njegovom stabu o kojoj znamo malo ,pa ponasanje publike …Nakupilo se mnogo u poslednjih godinu dana i to izbijae vidljivo kad ima jos i nove probleme. A zeli , naravno , da u toliko malo vremena koje jos ostaje za takmicenja do kraja karijere postigne , tj. nadoknadi sto je izgubio. Da li vam je dosta? Pametnima bi bilo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.