„Nemamo ni jedan stadion koji ispunjava uslove“: Šta se desilo s Vučićevim obećanjem da će Evropsko prvenstvo u fudbalu biti u Srbiji 2028. ili 2032. godine?

Ostavite komentar


  1. Не бих се изненадио да 2028. или 2032. на неком стадиону Вучић предводи хулигане и виче: Вучићу .едеру!

  2. Nema kanalizacije na Dedinju, nema ni u Borči, nema dobar deo Vračara. Nema sistema za prečišćavanje otpadnih voda u Beogradu. O kakvom fudbalskom prvenstvu je reč, hoće li ono stediti vitalna pitanja otpadnih voda np. O ostalim problemima i da ne pišem. Aman ljudi, osvestite se!

  3. EP ne mogu više ni bogate zemlje da organizuju sa već postojećom Infrastrukturom a organizovće Srbija.

  4. Ne sumnjam da stadioni moraju da ispunjavaju odredjene uslove, i treba da se grade, samo je pitanje da li je to prioritet, gledam ove kolosalne fotografije nacionalnog stadiona i novog sajma kao i one stambene zgrade koje treba sve da bude do 2027 i mislim se koliko para ce biti ulozeno a zvrjace prazno kao i sadasnji sajam a odrzavanje boli glava. Mozda one stambene zgrade ce sluziti sve ostalo ce samo jesti pare, tako da ce vracanje biti pra, pra, pra, praunuci, a kada zvrji prazno onda propada kao mnogo drugo stosta. A ono sto nedostaje toga i dalje nece biti, kanalizacije, preciscavanje voda, ma vise ne mogu ni da redjam a obecanja toga ima na pretek. Blago nama. Ziveli

  5. koliko budala zagadjuje srbiju je zabrinjavajuce,alo budale kome ne odgovara pasos u dzep pa put pod noge os na zapadni,severni ili istocni izlazvidite majmuni gledacete ga do 27me a mozda i duze sa budalama kao ova opozicija moze da vlada odavde do vecnosti i nazad,mogu da vam dam korisne savete ali to kosta

  6. Desilo se da je doživeo totalni fijasko od javnosti počevši prvo od vas i svih drugih. Sada van nedostaje stadion ?
    Stadion napraviti kada Srbija udje u top 8 reprezentacija u Eu. Bačen novac ili vi želite da av baci novac pa onda lajanje. Svi ste splacine

  7. Ђак Слободана Милошевића.
    Олимпијада у Београду 1992

  8. Kod nas u Nis, Leskovac i Vranje kazu:
    „Na golo dupe, manistra.“
    Rodoljube, opismeni se !

  9. Hej,Hej.Dali znas da u Nisu nema stadion,vec igraliste iz 18 veka.Gde pripada i kome Nis.U Bg.svake god.pravis stadione

  10. Nećemo biti u dužnikom ropstvu za Vučićeve hitove sa stadionima, EXPOM, prokopom, nakon na vodi, spomenikom….deca na jugu Srbije be znaju šta je voz. A gas će stići kad i Srbija u EU. Zato je odlučio da hitno stigne gas u Pazar, 2 magnetne u Užice!, Kliničko-bol ički centar u Pazaru…pa jel glavna magistrala Subotica-Vranje ili Ibarska magistrala.
    A da neće biti duga povećali smo poreze, akcize, jedemo parizer kao glavni izvor kalorija, hleb najgoreg kvaliteta..Kakva zdrava hrana, morska riba…a najveći broj kardiovaskularnih bolesnika. U nebo se diže Dedinje i „voštana figura“ Bojić a ne rade „na hitno“, komotno…..Kožu s leđa će da skine građanima da bi išao onim autobusom i av,av na novinare pojedine. Svaka tema se završava napadom na opoziciju i neke Kurtijeve medije. Uz sve probleme najvažnija je borba kontinuirana za vlast. Prvo ja na vlasti a onda svi ostalo problemi. Ne daj Bože da ne brani ko Đokovića. Poltron jedan pred Amanpur, Klintonom, Trampom, Putinom, Sijem, prijateljem Erdoganom i Jevrejima koji su u vreme građanskog rata podržali hrvatsko-muslimabski savez u Dubrovniku.
    Prokleta Jerina.

  11. Ljudi bre, dal ste udareni mokrom carapom po glavi? Covid, Kosovo, Covid, Kosovo, Covid, Ukrajina, Kosovo, Izrael. Ekonomski pad celog sveta. Ludacke antiljudske agende. Pretnja globalnog nuklearnog rata a vi nemate preca posla nego EP? Pa da svet nije skliznuo u recesiju i ratove, mozda bi i bilo kod nas al realno u ovim uslovima nije vise za ocekivati.

  12. Ne možemo da napravimo normalnu pijacu u Z.Polju i normalne lokalna hoćemo stadion. Videla žaba da se konji kuju. Što bi rekao bivši predsednik TOMA.

  13. Fascinanto mi da citam komentare. Srbi kao da zive na marsu i misle da su neki izuzetak u svakom slucaju. Kao da se odredjene stvari samo na planeti Srbiji desavaju. Neznamo nista o svetu ni sta se desava. Tako smo skuceni i maloumni da mi je muka kao dijasporcu kad citam ove komentare nabedjenih patriota koji pljuju i pljuju i pljuju sve svoje pronalazeci krivicu u nekom tamo drugom. Uvek je tamo neko kriv vama? Pogledate samo ponasanje na ulici i u saobracaju pa ce biti sve jasno. Osnovna kultura ne postoji. Mislite da ste mnogo pametni a stalno se nesto peca po mutnoj vodi. Vazno da nista ne menjas u zivotu ali uperis prst u drugoga. Nije laka situacija nigde vise. Ako imas para svuda lepo Zivis ako ne svuda losije zivis. Prosta matematika.

  14. Jedna Grčka izdvaja ogromna a nedovoljna sredstva iz budžeta za sprečavanje potpunog propadanja „Olimpijskog sela“ u Atini jer ti objeksi ne mogu da postignu rentabilnost i samofinansirajuće poslovanje. Ako se ti stadioni i Sajmovi ikada budu izgradili to će biti totalni fijasko čiju će štetu budžetu da trpe svi građani Srbine . Sve je to grandomanski, bez ekonomske logike !

  15. Nama nikada ništa neće valjati.Ako se nešto negradi sledi pitanje zašto.Ako se nešto gradi opet se postavlja pitanje zašto se gradi.

  16. Koliko ovde negativnih komentara ima treba da gradi puteve npr a zar nije dosta izgradjeno kanalizaciju u Borci i Krnjaci pa tamo ste zidali a niste ni mislili o kanalizaciji sada je neko drugi kriv koliko ce te para za nju da sami izdvojite to kosta.A narod nema para pa mnogi ne zele ni da rade a samo ovde kukaju zavrnite rukave pa ba posao. Posla ima za one ko zeli da radi.Vama je uvek Predsednik Vucic kriv a niste se pogledali u ogledalo pa da vidite krivca za svoj zivot.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.