Nemanja Radonjić ubeđen da je za veliku scenu, odbio ponudu iz Amerike i trogodišnji ugovor 1 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Reprezentativac Srbije želi da ostane u italijanskoj Seriji A.

Status Nemanje Radonjića u Torinu poprilično je kompleksan. Trener Ivan Jurić još uvek javno nije rekao na koji način percipira ulogu reprezentativca Srbije u drugom delu sezone.

Činjenica je da je hitronogi fudbaler ispao iz najuže konkurencije i da je daleko od takmičarskog ritma, međutim, eventualni raskid saradnje sa „Bikovima“ ne bi automatski značio i njegov silazak sa velike scene.

Razmišljanja Radonjića su takva da sebe još uvek ne vidi daleko od liga petice, s obzirom na to da je nedavno odbio konkrentu ponudu iz Amerike i potencijalni ugovor na tri godine.

Tutosport piše da je San Hoze klub koji je konkretizovao svoja interesovanja i navodno Torinu ponudio 3.500.000 evra kao obeštećenje.

Klub je prihvatio takvu opciju međutim Radonjić nije pristao na transfer u klub iz MLS lige.

Iako je od osmog kola Serije A ove sezone praktično marginalizovan u Torinu, Radonjić je sigurno upoznat sa interesovanjima Monce i Salernitane, mada oba italijanska kluba ne mogu da ispariraju ponudi koju je poslao San Hoze.

U skladu sa tim, sigurno želi da promeni sredinu, ali i da ostane u Seriji A kako bi uspeo da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću kao pouzdano rešenje u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari