Nemanja Radonjić završio sa Torinom, ne žuri mu se nazad u Crvenu zvezdu 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Potencijalnom reprezentativcu Srbije prioritet ostanak u inostranstvu.

Italijanski mediji pišu da se Nemanja Radonjić sa svojim zastupnicima danas nije pojavio na razgovorima sa čelnim ljudima Torina, a pritom nije želeo ni da se priključi saigračima koje je ovog leta preuzeo Paolo Vanoli.

Radonjić jednostavno ne želi više da se zadržava u gradu na severu Italije, dok su „bikovi“ spremni da transferišu njegov potencijalni odlazak za 1,5 miliona evra.

I italijanski mediji pišu da je Crvena zvezda najzainteresovanija da ga dovede, ali naznačuju i da je samom Radonjiću prioritet ostanak u inostranstvu.

Crveno-beli su spremni da sačekaju svog nekadašnjeg igrača, dok u međuvremenu tragaju za drugim rešenjem sličnih fudbalskih karakteristika na poziciji desnog krila.

Švedski mediji su danas otkrili da je Zvezda na adresu Hamarbija već poslala ponudu od 3.000.000 evra za crnogorskog reprezentativca Viktora Đukanovića, ali da je ista odbijena, tačnije, švedski klub traži na ime obeštećenja najmanje 4.000.000 evra.

Đukanović se bolje snalazi na mestu levog krila, ali kao dešnjak može da odgovori obavezama i na suprotnom kraju terena.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari