(Ne)moguća misija Milana Makarića u dresu Radnika iz Surdulice: Postoji šansa za opstanak 1Foto: Milan Makarić fudbaler Ausburga. Lična arhiva.

„Došao sam na pozajmicu u Radnik iz Surdulice do kraja sezone, jer sam u mom klubu Olborg imao manje šanse da igram nakon što je došlo do promene trenera“, kaže za Danas Milan Makarić (27), koji je sa ekipom Radnika i novim trenerom odradio prvi trening.

-Dolazim potpuno spreman u redove mog bivšeg kluba, i nadam se da ću dobiti šansu da više igram, i postignem možda ivrlo važne golove za Radnik, kome prestoji izuzetno teška prolećna sezona u borbi za opstanak u Super ligi Srbije – navodi za Danas Makarić.

O razlozima svoga povratka u klub iz Surdulice odakle je otišao u Danasku prvu ligu, Makarić kaže da je „počastvovan i da će u Radniku biti na pozajmici do kraja sezone“.

-Promenom trenera manje sam igrao. Iako sam postigao 11 golova u dresu mog kluba iz Danske. Dogovor između rukovodstva dva kluba je presudio i eto me u dresu Radnika. Spreman sam da sa novim trenerom Slavoljubom Đorđevićem, koji je kao i ja, povratnik u klub iz Surdulice dam svoj maksimum – kaže Makarić, nakon što je danas odradio svoj prvi trening sa ekipom Radnika.

U superligaškoj sezoni 2020 – 2021. ovaj fudbaler rodom iz Novog Sada, postigao je u dresu Radnika iz Surdulice 25 golova, pa nije slučajno što je iz Olborga stigao ponovo u varoš podno Čemernika.

Milan Makarić će u špicu napada Radnika iz Surdulice kao povratnik igrati 4. februara kada Surduličani gostuju protiv Kolubare u Lazarevcu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari