Fenerbahče ne odustaje od Saldanje: Da li će Partizan odoleti uvećanoj ponudi? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Čelnici crno-belih više puta ponovili, tokom zimskih priprema, da Brazilac nije na prodaju.

Ubeđeni su bili u Partizanu da imaju formiran tim za prolećni deo sezone, koji će kao prvi špic predvoditi Mateus Saldanja.

Iako više puta pikiran tokom zimskog prelaznog roka, Brazilac još uvek nije promenio sredinu, a prem tvrdnjama Miloša Vazure, prvog čoveka kluba iz Humske, tako bi i trebalo da ostane.

Ipak, da li će tako i biti zavisiće od toga hoće li vrhuška kluba odoleti mamcu u vidu više miliona evra koji bi mogli da dođu iz Turske.

Kako pišu tamošnji mediji, Fenerbahče je rešen da angažuje brazilskog napadača. Spreman je da crno-belima ponudi čak 8.000.000 evra, plus bonuse na osnovu mogućeg učinka.

Kako navode turski mediji, Fener je bio poslao ponudu na adresu kluba iz Humske visine 6.000.000 evra koju je Partizan odbio, uzvrativši mejl Turcima sa zahtevom od 10.000.000 evropskih novčanica.

„Kanarinci“ su potom napravili pauzu, čekali da vide razvoj situacije na tržištu, a s obzirom na to da se u Turskoj prelazni rok završava 9. februara, odlučili su da u smiraj pošalju bogatiju ponudu na istu adresu.

Očekuje se odgovor Partizana koji je Saldanju doveo prošlog leta iz Džef junajteda za 1,3 milona evra i u poslovnom smislu svakako bi prodajom napravio dobar potez, kojim bi, pak, osetno oslabio ekipu i ugrozio ambicije u prolećnom delu takmičarske godine.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari