Neslavan kraj košarkaške Superlige Srbije dokazao da to takmičenje u ovom obliku nema smisla

Skandal kiša nije oprala

Ostavite komentar


  1. Lep navijacki tekst, potpuno jednostran i ocigledno pisan u besu zbig gubitka voljenog tima. Iako we slazem da liga u ovom formatu ne funkcionise ni najmanje i treba je reformisati, sigurno je da sadasnji sastav KSS nije prava institucija za to s obzirom na svoje otvoreno navijacko ponasanje i favorizovanje jednog kluba. Onog koji je izgubio 3 utakmice u finalu.

  2. ne postoji sfera života koja nije opoganjena i obesmišljena. Kao u basni o kraljevstvu sa zatrovanom vodom od koje su svo poludeli. Kralj, koji je pio samo vino, videvši to, zatražio je i on čašu vode. Deco, ili budite deo vladajuće „sekte“ ili šta li je već, ili paljba preko „grane“. Pričati o sportu je tužno u ovoj zemlji, tj. pričati o bilo čemu

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.