Misterija nestalih rukometaša iz Alžira – prijavili se u hotel, pa iščezli: Da li je neko u Šapcu legalizovao „izvoz“ migranata u EU?

Ostavite komentar


  1. Ne znamo kako i zašto su stigli i kuda su otišli. Ali zato znamo da su platili 5000 Eura. Zna li se kome su platili, pa ćemo dalje lakše? Ili…

  2. Коме су платили ? Извините господине, мало наивно или мало неозбиљно питање, без покушаја да Вас увредим. Србија је одавно престала да функционише као држава, ништа не иде више без мита и корупције, почевши од смрдљиве рибље главе, жалосно.

  3. Mostarac, пасоши не остају на рецепцији, то је било правило у диктатурама, пасош се добија натраг после укњижења госта у хотел.

  4. U kom hotelu su bili? Napišite, nije hotel kriv što su nestali. Zašto se ne oglašava MUP, tužilaštvo, BIA? Da li preduzimaju bilo kakve istražne radnje? A, da se malo propita imenovani srpski diplomata u Alžiru? Ima li kakvih komentara MIP o svom službeniku i njegovom radu u diplomatskom predstavništvu Srbije u Alžiru? Da li se dotični diplomata potrudio da sazna bilo šta o navodnom sportskom klubu i navodnim sportistima kada je odlučio da im se daju vize za ulazak u Srbiju? Možda to i nije u opisu njegovog posla, ali neka MIP saopšti koji su to njegovi poslovi i čime se on i njemu slične diplomate bave širom sveta i ko sve to plaća i to pozamašnim iznosima plata i mnogih privilegija?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.