"Nije istina, ali videćemo": Luka Vildoza o odlasku iz Crvene zvezde 1foto: Starsport

Argentinski košarkaš prokomentarisao informaciju iz Grčke.

Kako bomba je odjeknula današnja vest grčke državne novinske agencije SDNA o dolasku Luke Vildoze na kraju se zone u Panatinakos.

Organizator igre Crvene zvezde, međutim, demantuje navode da će na polovini dvogodišnjeg ugovora napustiti redove šampiona Srbije.

„Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se „zapalio“, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to.

Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina“, objasnio je Vildoza za Mondo.

„Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba.

Da, jasno kažem – da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem“, dopunio je svoj komentar odlični Argentinac.

Posle njega na Mali Kalemegdan je stigao i zemljak mu Fakundo Kampaco, s tim što je zbog zabrane registrovanja novajlija tek nedavno dobio pravu da igra mečeve Evrolige za novi klub, pošto je ovaj odradio kaznu za kršenje finansijskog fer-pleja.

„Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike „Argentina, Argentina“. Ko zna, svašta je moguće“, zaključio je Vildoza priču za naš portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari