"Nije opcija podleći pritisku": Sklonjeni Ronaldo nudi pomirenje Mančester junajtedu 1EPA-EFE/PETER POWEL

Ubrzo posle saopštenja engleskog fudbalskog velikana oglasio se i problematični Portugalac.

U toku dana, uprava Mančester junajteda je putem šturog saopštenja objavila da Kristijano Ronaldo ne konkuriše za tim u meču sa Čelsijem ove subote. Bez potvrde ili demantija da se radi o kazni za protestno napuštanje klupe za rezerve, nekoliko minuta pre kraja meča prethodnog kola Premijer lige, jer ga trener nije mislio uvesti u igru.

Sada se oglasio i 37-godišnji fudbaler, tako što je preko društvenih mreža pokušao da spusti loptu u odnosima sa sttručnim štabom i rukovodstvom.

„Kao što sam radio tokom cele karijere, tako i sada pokušavam živeti i igrati sa poštovanjem prema saigračima, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Nisam se ni ja promenio, ista sam osoba i profesionalac koji sam bio i poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal, a poštovanje je uvek igralo važnu ulogu pri mom donošenju odluka.

Počeo sam kao vrlo mlad, uvek su mi bili važni primeri starijih i najiskusnijih igrača. Stoga sam kasnije uvek pokušavao biti primer mladima koji su se razvijali u svim ekipama za koje sam igrao. Nažalost, to nije uvek moguće i ponekad vas neki trenutak pogodi.

Trenutno osećam da moram nastaviti naporno raditi u Karingtonu, podržavati saigrače i biti spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Nije opcija podleći pritisku. Ovo je Mančester junajted i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno“, napisao je Ronaldo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari