„Nije tako davno bilo da neki igrači moraju da igraju“: Portparol FSS pokušao da spreči selektora da odgovori na pitanje Nove S, Piksi ipak rekao šta misli

Ostavite komentar


  1. Treba napomenuti da ovo nije prvi put da portparol FSS daje sebi za pravo da ne dozvoljava igračima ili selektoru da odgovore na legitimna pitanja novinara.

  2. Podržavam da novinar ima slobodu da pita šta želi, kao i onaj Poljak. Pitanje mu je bilo na mestu. Trebali su da mu odgovore i da kažu da osuđuju, da su za sankcije protiv Rusije, priznanje Kosova, ulazak u EU i NATO. Možda bi bili ohrabreni da dođu do titule.

  3. Malo samokriticnosti ne bi mu skodilo.
    Dokle ce mo mi slaviti neuspehe i poraze?

  4. Zar Eraković nije menadžerska kombinacija?! Zna se da ga je Terzić uz takođe, zna se, čiju pomoć ugurao na spisak.

  5. Подржавам Пиксија -Ово је први пут да је неко са овакве позиције изговорио речи ! МУЉ и БИСТРА ВОДА “ Што се савршено разуме на шта је мислио. Откачите остатак коментара ако не желите да га објавите : муљ у Српском фудбалу је борба Црногоских кланова око руководећих места. Видели смо то недавно , дасе не лажемо и не набијамо главу у песак.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.