Nikola Jokić i ugovor na 400.000.000 dolara, najveći u istoriji košarke?

Ostavite komentar


  1. To je ugovor na novcanu vrednost oko 400 miliona Nobelovih nagrada. Racunajte, naucnici, racunajte, a u slobodno vreme svi pred televizor da vidite rezultate svog rada.

  2. I posle svih ovih brojki, treba da poverujemo da tu ima sporta, a nema pranja novca? Antidoping testovi ne postoje, tako da nastavimo da gledamo narkomane u akciji.

  3. Godpode bože,gde je kraj ovome.Razumem da se radi o najjačoj ligi na svetu koja donosi veliki novac,ali cifre su otišle u nebo,nisu normalne.I posle se čudimo što on prevrće očima na pomen reprezentacije .Mnogo para udarilo u glavu.Teško je tu ostati normalan.

  4. Nek on nama živ I zdrav a reprezentacija kad se može i kad mu možda padne na pamet. A neće mu pasti na pamet, to je sigurno.

  5. Kartaju karte kartaju šaha i tolke pare… NEKO MORA TO DA SPREČI

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.