Nikola Jokić neće biti suspendovan 1epa10537763 Nikola Jokic of the Denver Nuggets during the first half of the NBA basketball game between the Washington Wizards and Denver Nuggets, at Capital One Arena, in Washington, DC, USA, 22 March 2023. EPA-EFE/WILL OLIVER SHUTTERSTOCK OUT

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić nije suspendovan zbog guranja vlasnika Finiks Sansa Meta Išbije tokom četvrtog meča polufinala plej-ofa NBA lige.

Novinar ESPN Adrijan Vojnarovski je najpre objavio da srpski reprezentativac neće biti suspendovan za petu utakmicu sa timom iz Arizone, a ubrzo je dodao da je novčano kažnjen sa 25.000 dolara, piše Sport klub.

Liga je u saošštenju naveda da je „Nikola Jokić kažnjen sa 25.000 dolara zbog nepropisnog kontakta sa gledaocem koji sedi pored terena.“

Tokom prvog poluvremena meča sa Sansima u Finiksu, Jokić je istrgao loptu iz ruku vlasniku Sansa Išbiji, i time je zaradio tehničku grešku. Najbolji košarkaš Nagetsa je pokušao da odigra brz napad, ali Išbija ga je u tome sprečio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari