Nikola Jokić odlučio da ne zaigra za reprezentaciju Srbije ovog leta

Ostavite komentar


  1. Новицки је био велики ас али је увек играо за репрезентацију и није чудо што је добио велики аплауз у Београду приликом нашег пораза а ова наша звезда ће играти (можда) на свакој другој олимпијади, патриотски нема шта!

  2. Onaj ko nije ostavio traga u reprezentativnoj košarci ne može biti veliki igrač. Klupska i reprezentativna karijera su dve polovine igrača.. Narod te prati, ne spava da bi te gledao, a ti sve to odbaciš u interesu kluba, koji te plaća. Ok može. Ali onda si pola velikog igrača. Kao dobar momak iz Sombora, voli svoj grad. Ovamo kad trebaš da predstavljaš svoju zemlju kao glavni igrač, povlačiš se. Kao šta mu je Srbija dala ? Nije stvar u tome. Ako si patriota boriš se za svoju zemlju. A možda mu je i dala. Da su Popović, Nikolić, Žeravica, Slavnić, Divac, Paspalj, Danilović, Đorđević i ostali tako radili nacionalne košarke ne bi ni bilo, pa on danas možda ne bi bio ovaj Nikola Jokić i niko ga ne bi znao. Da bi ti država nešto dala, prvo treba da postoji. Izgrađujemo je svi zajedno i prenosi se sa generacije na generaciju. U ovom slučaju nacionalna košarka. Ali sadašnje generacije to nemaju u vidu. I Nikola u tom maniru preskače svoj dug. Sve to još neki podržavaju. A hteli bi da im država bolje izgleda. Ali da im je drugi naprave. E pa ne može.

  3. Код Нолета да иде да му објасни како се воли отаџбина и да има и других ствари вреднијих од пара.Напред Нолеее највећи си ЧОВЕК и спортиста!!!

  4. Велико разочарање. Свако има своје разлоге, али репрезентација је светиња, без обзира на све плусеве и минусеве. Репрезентација је круна кошаркашке културе једног народа, ту се стварају дечији идоли, идоли нових генерација. Највише су изгубила деца, што је тужно.

  5. Jokić se kidao i ginuo za Nagetse iako nisu imali realne šanse za osvajanje prvenstva. Znao je da će se ove godine održati Olimpijada i da će biti potreban reprezentaciji, a ipak je to prenebregao. Dakle, njegovo saopštenje u kome navodi kako mu je žao što će ispaliti reprezentaciju mi zvuči neiskreno i licemerno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.