Da li je strah opravdan da Nikola Jokić neće nastupiti za reprezentaciju Srbije, nakon njegovih reči da će morati da razmisli?

Ostavite komentar


  1. Zašto bi „strah“ postojao oko bilo čega u vezi sporta? Brinite o tome šta se dešava sa vama i vašom porodicom, da li imate siguran posao ili budućnost za vašu decu u ovoj zemlji, a košarku i Jokića ko šiša. Nemate ništa od tog skakanja pred ekranom, nikakva pobeda ili medalja vam ništa neće značiti ili doneti u životu. Njemu ako je stalo da se takmiči, nek se takmiči, ako nije uzeće neko drugi to slobodno mesto i mirna Bačka.

  2. Zašto strah da Jokić neće učestvovati? Čovek više voli konje nego reprezentaciju i to je njegovo pravo. Imamo mi Bogdana Bogdanovića, on je pravi kapiten i lider tima.

  3. Ko ga je.e nemora nikad igrati za reprezentaciju.Ne vrti se svet oko jednog nadmenost egoiste kome otadžbina ništa ne znači.Udarili mu dolari u glavu pa smanjili funkciju mozga.Imamo mi momaka koji su se dokazali na prošlom prvenstvu u Manili.

  4. Bilo je i boljih od njega pa su igrali za reprezentaciju. Pogledajte ko će sve igrati za SAD.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.