Nikola Topić se vraća sa Mikonosa, pridružiće se reprezentaciji Srbije 1Foto: Fiba Europe

Nikola Topić je debitovao za Megu na turniru na grčkom Mikonosu, ali će se ipak vratiti u reprezentaciju Srbije.

Posle brojnih problema i otkaza u reprezentaciji Srbije, u petak veče pojavila se informacija da selektor Orlova Svetislav Pešić neće moći da računa ni na mladog plejmejkera Nikolu Topića.

Sve to potkrepljeno je činjenicom da je Topić sa Megom otputovao na pripreme kluba, na turnir na grčkom Mikonosu, čak je i zagirao za ekipu u kojoj će biti na pozajmici iz Crvene zvezde, u susretu protiv Južne Karoline.

Pešić u ovom trenutku, bez Topića, na raspolaganju ima 16 igrača. Posle odlaska Nemanje Nedovića iz tabora reprezentacije, selektor može da računa na: Aleksu Avramovića, Bogdana Bogdanovića, Dejana Davidovca, Ognjena Dobrića, Marka Gudurića, Nikolu Jovića, Vanju Marinkovića, Nikolu Milutinova, Stefana Jovića, Filipa Petruševa, Aleksu Radanova, Dušana Ristića i Borišu Simanića, dok su Uroš Trifunović, Dušan Belsać i Alen Smailagić van trenažnog procesa zbog zdravstvenih problema i minimalne su šanse da budu u timu na Mundobasketu.

Njima će se koliko u subotu uveče priključiti Topić, a na društvenim mrežama tu informaciju potvrdio je i košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović, uz naglasak da je to bio „dogovor sa selektorom Pešićem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari