Nisu kadeti odbojkaški kaplari da ih se šalje u izgubljene bitke: Šta Srbija i njene sportske nade imaju od bega sa utakmice protiv Kosova i zašto ništa?

Ostavite komentar


  1. Уместо дугих и безбројних појединачних набрајања и образлагања свега и свачега постављам само једно питање: Да ли историја спорта бележи да је једна држава прихватила да се такмичи са делом своје територије? Ако такав пример постоји и ја ћу бити за то да и ми прихватимо такав начин понашања!

  2. Znači najpre su prihvatili da igraju na turniru na kom učestvuje reprezentacija Kosova, znajući da postoji mogućnost da se sa njima sastanu. I onda, kad je došlo do te utakmice koja bi mogla našu decu odvesti na Evropsko prvenstvo, šta urade? Pa sakriju se kukavički iza navodne bolesti koja je pogodila ekipu??!! Zašto niste junački rekli „mi ne priznajemo tu državu i ne želimo da igramo“, nego se još više ponižavate? Kakvu poruku šaljete toj deci? I s kojim pravom?

  3. Golijaninu je za zlo uzeto mnogo vise od te puste uzdrzanosti. Glas Rumunije, jer su nam dali ovlascenje da glasamo i za njih, je bio ZA. A pored svega ostalog, ubacivanje uglja u podrum privatne kuce predsednika, da bi im bila isplacena mesecna stipendija za odbojkase Partizana, te 28-o dnevna poseta OS Kube o trosku saveza i jos puno nepocinstava je u pitanju bilo. To glasanje je bilo samo kap u prepunoj casi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.