Novak Đoković o odnosu sa dvojicom najljućih rivala: Federer, Nadal i ja nismo prijatelji

Ostavite komentar


  1. Nole, iz srca, tvoje neprimereno ponasanje u i van terena to ne dozvoljava, zato niste prijatelji. Ta igra ne sme biti prepreka.

  2. Federer i Nadal imaju veoma lep odnos. Ovoga trpe, antipatican im je kao i vecini nas, al ajde moraju da ne bi ispalo da su ljubomorni.

  3. Da li ce Nadal ići na testiranja na psihoaktivne supstance, pre i posle mečeva?
    Tako ocito je bilo na AUSTRALIJA OPENU?
    Dosta bre vise sa tetosenjem Bika sa Majorke.
    Nole moj duboki naklon kao velikom COVEKU I SPORTISTI.

  4. @Lesa: Činjenice govore. Roditelj kritikuje i svoje dete ako gresi i cini lose stvari, zar ne? Ili treba da ga slepo brani bez obzira da li je ok, ako je dobar sportista?

  5. @lesa Pitaš se šta je meni, a ne pitaš se kako je s’ Đokovićem fudbalska publika zauzela mesta na teniskim tribinama?!

  6. Nole je tipičan Srbin : odmeren, uvek samokritican, pristojan, kulturan, nežan i obrazovan, tipično srpsko lepo vaspitanje nosi iz kuće, nadnacionalan, ateista i planetarno cenjen i poštovan, gde god se pojavi!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.