Novak Đoković obećava: Sezona bez titule nije sjajna, ali biću bolji

Ostavite komentar


  1. Kako da se povuce ako se pre njega ne povuce Nadal? Zar zaista naivno mislite da ukoliko se povuce pre Nadala, spancu ne bi otvorili sva moguca vrata da pobedi i prestigne Novaka. Setite se Australija opena u vreme kovida. Dok je Nadal drzao pehar, Novak je bio u njihovom pritvoru. Ne plujte po coveku koji nam je doneo toliko lepih emocija zbog kojih smo ponosni.

  2. Neverovatno koliko neznalica ima želju da komentariše vrhunski sport.
    Novak je prvi igrač Sveta! Da se sada povuče? Glupost.
    Gledaoci moraju da se naviknu na nove okolnosti: njegove godine, „glad“ dolazeće generacije, recimo…
    On će i dalje biti u vrhu, osvojiti možda neki turnir, ispunjavati obaveze prema sponzorima…I, ostati legenda.
    Malo za stanovnika Srbije? Danas i ovde…alo!

  3. Naš Nole je borac, pravi naš partizan. Ne predaje se sve dok ne podlegne. Mi ga volimo a ostali povracaju kad ga onakvog vide.

  4. Nema povlačenja do trojka ne odustane. Kada Nadalu budemo videli leđa, to je to.
    Krvavo si se izborio za ovo što imaš. Sačekajmo zvanican odlazak Bika sa Majorke. Onda GOAT može polako da se šeta po promocijama i humanitarnim egzibicionim mečevima. Realno je da Nadal ove ili sledeće godine okači reket.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.