Novak Đoković preuzeo odgovornost za poraz od Italije: Gorak ukus u ustima kada izgubiš za svoju zemlju

Ostavite komentar


  1. Veseli se srpski rode… Umesto da igrate tenis, vi vodite kampanju za SNS sa Troickim i Jankom. Bednici.

  2. Sve je ovo rečeno,ali u tenisu se,za svoju zemlju,igra samo u Devis kupu i Oimpijadi,ostalo je za lični interes i markentiški za svoju zemlju pod čijom zastavom igra i kojoj „plaća“ porez.Pa vidite gde je „heroj“?

  3. Glavu gore Novače.I porazi su sastavni deo u sportu,kao i u životu.Moralo je,posle veoma uspešne sezone,doći do zamora materijala.Mnogo si ti učinio za našu Srbiju,zato guraj dalje,biće još pobeda ali i poraza.

  4. To je sport , pobeđuje se i gubi , ništa nije zagarantovano po ni pobeda , glavu gore idu Olimpijske igre

  5. A sto ne zivis i placas takse u svojoj zemlji?? Vec placas taksu u evropskoj zemlji gde je ona najniza… Junacina, nema sta.

  6. O tenisu sve zna,jer je to dokazao.Morao je naučiti,na vreme,da se u „političke vode“ ulazi nakon završene,sportske karijere…mada,deluje da ovaj put,nije mogao da bira…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.