Novi incidenti na derbiju u „Areni“: Navijači Crvene zvezde metalnim novcem i upaljačima gađali Željka Obradovića

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da podnesu da je Željko za sve njih jedan veliki GOSPODIN!!!!
    To nisu navijači već huligani! Večeras je u Areni izvršen linč stručnog štaba i igrača Partizana!

  2. Registrovati utakmicu 3:0 za Partizan. Ovo nije navijanje i Zvezda to treba da reši.

  3. A ti Zoc samo cuti ,dok nam je Ostoja vezan na lancu kod AV nema nama boljitka u klubu!!

  4. Ja sam Zvezdas ali neke stvari su nedopustive….ponizavajuce da par vandala prave takve gluposti.

  5. Sramota me je što navijam za Zvezdu..Posle svega,ovo nije moj klub..Sramota i žaljenje,za ovako nešto..
    Pametnom dosta.

  6. To je slika društva u kojem živimo.SD CZ kao miljenica ovog režima je samo produžena ruka ove bagre na vlasti! Parola dotičnih je uništiti sve što vredi! Nema nama spasa!!!Gasi svetlo!

  7. Zvezdas sam, ali to je nedopustivo i sramotno!
    Netreba nikog vredjati niti omalovazavati, to su gluposti!
    Mozemo mi Zeljka da kazem, da mrzimo, ali netreba nikog vredjati i fizicki napadati!
    Sto se tice utakmice, nikad prljavija utakmica sa obe strane, pogotovu sa strane Ledeja, koji je bio ucesnik svakog incidenta i malo mu je falilo da uspe u svojoj zamisli, koja je bila da dekoncentrise kosarkase Zvezde pri velikom vodjstvu!
    Sudjenje je bilo katastrofa, na obe strane, gresaka sudijskih gomila i nemoze da se kaze da su navijali za bilo koga, jel cak su Zvezdi svirali sedam faulova vise, a setimo se Nedovicevih nepostojecih faulova, a isto tako i Avramovicevih…

  8. I glavni i odgovorni Danasa je Zvezdaš, a u ovoj dembeliji delijskoj, samo se Zvezda ne dira??!! P.S. Objavili ili ne, prepoznaćete se!

  9. Bruka i sramota! Oterali su nas iz institucija, iz crkve, sa stadiona, iz države… Ništa ovo nije spontano , ni slučajno. Gde to vodi, znamo svi.

  10. I Partizan i Zvezdu treba izbaciti iz srpske lige. Dozvoliti maximum dva stranca u timu. Zbog silnih stranaca propada naša košarka.

  11. Treba zabraniti ulazak gledaocima dok se ne opamete.Za svaki napad na nekoga hapsiti pa u zatvor koji god je tim u pitanju.Pa da vidite kako ce se opametiti,ako treba podici vojsku dok se ne uspostavi red,jer njima ne pomazu normalne mjere

  12. Bruka i sramota .ovo više nije sport.zato sam i prestao da gledam utakmice,i fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena Zvezda i Partizan.

  13. Otac je navijao za Zvezdu, sin i suprug za Partizan. Vezuju me emocije za oba kluba, evociraju mi najlepše uspomene na pokojnog oca, drugi ponos dok me otac i sin srećni zovu iz Arene i grade uspomene za neko buduće vreme.
    To je sport, ljubav, porodica, emocije.
    Treba li da se desi Deki da svi zastanemo, zanemimo od tuge i shvatimo da je bolesno da se radujemo povredama zbog bodova, vređamo ih, njihove porodice ako nije njihov dan, vređa se čovek koji je proslavio Srbiju svuda u svetu i koga pozdravljaju gde god se pojavi.
    Ovo danas odraz je Srbije, tribine postaju škole za mlade delikvente, mržnja se oseća u vazduhu, to više nije sport. Kakva država tako i sve ostalo. Volela bih da se tako ponašaju barem jednom u Evroligaškoj utakmici. I da, zabranila bih nekim komentatorima, ljudima iz klubova poput Čovića da se javno pojavljuju. Kad Čović postrojava žandarmeriju, izjavljuje da je on bio tu ne bi utakmica bila takva, otišlo je sve predaleko. Nema dalje.
    Do oslobađanja sporta od političara i povratak sporta sportistima i dalje ću navijati da svi budu zdravi i da pobeđuje bolji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.