Novi "orao" Stefan Mitrović: Ni u najluđim snovima... 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Vezista Crvene zvezde zbog Srbije odbio ponudu Kanade.

Dvadesetogodišnji ofanzivni igrač sredine terena imao je pravo nastupa i za preokookenasku reprezentaciju, ali je talentovani Kruševljanin izabrao da čeka poziv Dragana Stojkovića.

I dočekao je da, zajedno sa drugim novajlijom – Almerijinim štoperom Srđanom Babićem, bude priključen starosedeocima u konkurenciji za duele Lige nacija ovog meseca.

„Prvi utisci fenomenalni, velika mi je čast da igram za Srbiju, zemlju u kojoj sam rođen. Kanada je takođe bila veoma zainteresovana, bio sam poslednja dva meseca u kontaktu sa ljudima iz njihove federacije. Međutim, kada se dobije poziv takve igračke veličine kakva je Dragan Stojković Piksi, dilema ne sme da postoji.

Oduševio sam se kad me je pozvao i momenatlno sam prelomio i doneo odluku. Nisam ni u najluđim snovima mogao da očekujem da će ovako brzo sve da se izdešava u mojoj karijeri. najpre potpis za Zvezdu, a samo mesec dana kasnije i poziv u A reprezentaciju Srbije. To mi je motiv više da nastavim da se usavršavam i da napredujem kao fudbaler“, kazao je Stefan Mitrović.

Reč je o momku koji je ovog leta prešao iz niškog Radničkog u redove osvajača poslednjih pet titula prvaka Srbije, a sada možda doživi vatreno reprezentativno krštenje protiv Švedske (24. septembar) ili Norveške (27.9). Pošto se sa crveno-belima već oprobao u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari