Novi poraz košarkaša Slobode 1Foto: FB/KK Sloboda

Igrači Slobode poraženi su u utakmici 26. kola Košarkaške lige Srbije, u Kragujevcu od ekipe Radničkog rezultatom 86:84. To je već peti vezani poraz Užičana, a ukupno jedanaesti u tekućoj sezoni.

Domaći košarkaši bolje su počeli meč i nakon prve četvrtine stekli su prednost, 23:18. U narednoj deonici utakmice dominirali su gostujući košarkaši, koji su tu četvrtinu rešili u svoju korist rezultatom 26:17. Usledio je period utakmice koji je protekao u izjednačenoj igri, pa je pred poslednju i odlučujuću četvrtinu rezultat bio 69:65 za Slobodu.

U poslednjih deset minuta utakmice u Kragujevcu viđena je neizvesna borba. Užičani su uspeli da održe prednost do završna dva minuta, ali su igrači Radničkog tada upisali mini seriju od 6:0, što je bilo dovoljno za konačan trijumf rezultatom 86:84.

Najefikasniji igrač utakmice bio je igrač Slobode, Nedeljko Prijović sa 21 poenom, dok je kod domaćina iskusni Raško Katić zabeležio 19 poena.

Nakon 26. kola, Sloboda se nalazi na šestom mestu tabele Košarkaške lige Srbije sa 15 pobeda i 11 poraza, dok je Radnički u donjem delu tabele.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari